вівторок, 5 березня 2013 р.

Найбільші виграші в лотерею



НАЙБІЛЬШІ ВИГРАШІ В ЛОТЕРЕЮ

      Слово “лотерея людей мріють схопити долю за хвіст і виграти велику суму грошей. Вірити чи не вірити в можл
      Так, у 2007 році ло сімейна пара з Нью-Джерсі на решту у винному магазині. Цей лотерейний квиток виявився виграшним – було зірвано джек-пот в 390 млн. доларів! Ця сума є рекордною за всозділити навпіл між двома переможцями, але, мабуть, ніхто не залишився у програші.
     Трохи меншу суму, розіграну в 2006 році, довелося вже ділити на 8 щасливих володарів лотерейних квитків. Цілих 368 млн. доларів виграли працівники ковбасного цеху зі штату Небраска. Скинувшись і купивши на 8 чоловік кілька лотерейних квитків, вони не прогадали, адже один з них виявився виграшним.
    Найбільший в історії лотереї індивідуальний виграш склав 319 млн. доларів. Дістався він власнику будівельної компанії із Західної Вірджинії, який зміг вгадати всі щасливі номери в одній з найпопулярніших американських лотерей “Powerball”. Однак щастя ці гроші чоловікові не принесли. Його постійно грабували, рідні та знайомі подавали на нього до суду з метою відсудити певні грошові суми, в результаті чого щасливчик почав пити і в підсумку втратив не тільки весь виграш, але і власний вельми успішний бізнес.
       Цілком випадково лотерея принесла виграш чоловікові, який просто вирішив перекусити. Він виграв 363 млн. доларів, купивши на решту від хот-дога лотерейний квиток. Як пізніше зізнавався сам щасливий мільйонер, продавець довго не міг знайти йому решту, справа навіть майже дійшло до скандалу і лише випадково їм вдалося розійтися без бійки – чоловікові на решту грошей був запропонований лотерейний квиток, який і став виграшним.

Немає коментарів:

Дописати коментар